Alphabet - dit eget design

En baby, et frieri, et ny begyndelse? Der er mange anledninger til at fejre livet.

Med Alphabet-kollektionen, der er en kollektion af brillantbesatte bogstavsmykker, har du mulighed for at markere de store begivenheder med et smykke, som vil minde dig om den betydningsfulde dag for evigt.

Et af de smykker, der er blevet meget populære de senere år, er de små brillantbesatte bogstav-ørestikker. Et meget fint og diskret smykke, som man kan vælge at mikse med andre øreringe - eller som for eksempel er en genial gaveidé til den nybagte mor, hvis man vælger en ørering eller to med barnets forbogstaver. 

Et budskab på armen

Kollektionen tæller også statement-armbåndet, der er et fint eksempel på Christine Hvelplunds egen cool og legende tilgang til verden. Et elegant kædearmbånd bærer budskabet “<3 U” (Love you) kun adskilt af Christine Hvelplunds signatur: En lille indfattet brillant, der nærmest danser på kæden. Det er charmerende og indtagende på samme tid. 

Bliv din egen designer

Armbåndet er blot et eksempel på, hvad du kan designe. For tanken er, at du selv, i samarbejde med Christine Hvelplund, designer dit eget armbånd ved at sammensætte de bogstaver, budskaber eller symboler, der betyder noget for dig og derved får et helt unikt og meget personligt smykke. 

Det elegante design er i øvrigt smukt til alt: I lag sammen med andre armbånd  - eller helt alene i et mere sofistikeret look og med fuld opmærksomhed på det raffinerede design.

Små og store bogstaver

Bogstav-vedhæng og -halskæder hører også til blandt favoritterne i Alphabet-kollektionen.

Her kommer de brillantbesatte bogstaver i tre forskellige størrelser - endda i en størrelse med helt op til 2,20 CT brillanter! Et ekstravagant og virkelig imponerende smykke.

Familien tæt på

Christine Hvelplund fortæller: “Jeg holder meget af Alphabet-kollektionen, da den åbner muligheden for at gøre smykkerne endnu mere personlige. Med statement-armbåndet kan du vælge at få skrevet en personlig hilsen, dit mantra eller et navn i diamantbogstaver. Jeg har for eksempel lavet armbånd med navnene eller kælenavnene på mine tre børn. Det er dejligt at blive mindet om dem, som jeg elsker allermest, når jeg bærer dem.“ 

Ligesom med Christine Hvelplunds øvrige kollektioner, udbygges Alphabet-kollektionen løbende med nye designs.