Dream - tro på fremtiden

“Drømme handler om at finde og dyrke det kim af magi og potentiale, der findes i alle oplevelser, mennesker og relationer. Drømme beriger os og gør verden levende.“

Sådan indleder Christine Hvelplund sin fortælling om Dream-kollektionen. 

Ferie i ørerne

Dream-kollektionen tegner et drømmeagtigt scenarie indrammet af hvide sandstrande, et azurblåt hav og en let brise, hvor palmerne vajer i vinden, mens konkylier og muslinger ligger som små smykker i vandkanten:

De fineste kreoler med bevægelige muslingevedhæng dækket af i alt 166 brillanter er, sammen med en cool palmeformet brillantørestik, som skabt til ørerne - og slår tonen an for denne betagende smykkelinje. 

Ringen som symbol på drømme og mål

Dream er en kollektion, der er designet med gode ferier og minder i tankerne, men også en kollektion, der skuer fremad og får os til at sætte nye mål og drømme for fremtiden.  

Christine Hvelplund forklarer:

“For eksempel kan den brillantbesatte konkylie- eller muslinge-ring være et minde om gode oplevelser eller ferier. Men ringene kan også fungere som en synlig påmindelse om dagligt at huske at stile mod dine drømme og mål.”

Til daglig bærer Christine Hvelplund selv muslinge-ringen på lillefingeren, så den hele tiden er synlig. Samtidig skaber det et cool og lidt uformelt look. Den imponerende konkylie-ring er derimod det perfekte conversation piece til en lille sort kjole og et cocktailparty.

Tro, håb og kærlighed

Smykker har i årevis været symbolet på kærlighed og skønhed, men med Dream-kollektionen inviterer Christine Hvelplund dig også til at turde tro og håbe på, at dine drømme går i opfyldelse.

Som små talismaner hænger de brillantbesatte palmer, konkylier og muslinger i Christine Hvelplunds smukke signatur-halskæder og bringer dig held og lykke for fremtiden.

Særligt overdådig er konkyliehalskæden, hvor hele 188 brillanter snor sig i en elegant spiralform, mens de funkler og skinner om kap, og minder dig om også at lade dine drømme funkle.

Christine Hvelplunds kollektioner udvikler sig løbende, og der kommer flere nye smykker til hver enkelt linje hvert år. Det bliver spændende at se, hvilke nye smykker vi skal drømme om fremover…