Conscious - essensen af Scandi style

Tradition og fornyelse eller klassisk design tilsat moderne coolness? Der er mange måder at beskrive Conscious-kollektionen på. Men én ting er sikkert: Kollektionen er kendetegnet ved den skandinaviske coolness, der har fået tilnavnet Scandi style, og som beundres af kvinder verden over. 

Skandinavisk bevidsthed

Vi kvinder i Skandinavien er meget bevidste om vores stil. Vi er hellere underspillede end flashy, både i vores boligindretning, tøj- og smykkestil. Men vi er verdenskendte for vores smag, kvalitet og design. Jeg synes, at Conscious-kollektionen fanger essensen af den stil, man kalder Scandi style: Eksklusivt, klassisk og skandinavisk, men med et moderne og cool twist, der giver dit look kant,” forklarer Christine Hvelplund.

Med dråben som inspiration

Conscious-kollektionen har en særlig plads i Christine Hvelplunds hjerte, og kollektionen udstråler en unik styrke og bevidsthed, som ligeledes kendetegner mennesket Christine Hvelplund. 

En smuk brillantbesat hesteskoformet kreol danner basen for flere af Conscious-øreringene, der fås i fem forskellige udgaver. Fra kreolen hænger enten én, to, tre eller fire fantastiske dråbeformede diamanter og glimter på række. Det er enkelt, men utrolig virkningsfuldt, og fungerer til enhver garderobe, enhver sæson og i ethvert årstal.  

Elegance i ørerne

Den samme smukke kreol, der er udgangspunktet for de øvrige øreringe i Conscious-kollektionen, kommer også i en version pyntet med en lang, slank brillantbesat stav, der afsluttes af en dråbeformet diamant. En utroligt elegant ørering!

Brug øreringen alene i ét øre for et cool og casual udtryk, eller vælg et helt par til at fuldende dit cocktail- eller gallalook.

En nyfortolkning

Conscious-kollektionen byder på en nyfortolkning af den klassiske solitaire-ring. Her kan kunden selv vælge, hvilken slibning diamanten i ringen skal have, og derudover er stenen placeret forskudt af båndet, så den ikke sidder midt på ringen. Det giver et ellers klassisk design et overraskende og cool twist.

Som iskrystaller

To nytilkomne par ørestikker leger videre med mulighederne i den dråbeformede diamant.

Her får henholdsvis tre eller fem diamanter lov til at søge sammen og danne en halv eller hel isblomstkrystal, der kan folde sig ud i al sin skønhed på øreflippen. 

Vi vil have varighed og langtidsholdbart design, både når det kommer til kvaliteten og udtrykket. Det har Christine Hvelplund endnu engang formået at indkapsle i denne betagende kollektion.